Palvelut

Putkiremontti

Putkiremontti kohteissa toimimme aina sekä pää- että kokonaisurakoitsijana. Tämä tarkoittaa sitä, että vastaamme suoraan Tilaajan osapuolille hankkeen koko toteutuksesta Tilaajan toimittamien asiakirjojen mukaisesti.

Kokonaisurakkamme sisältää siten tapauskohtaisesti mm.

  • vesi- ja viemäriittymien uusinnat maanrakennustöineen
  • kaikki tarvittavat rakennustekniset työt
  • kaikki tarvittavat LVI- ja sähkötekniset työt
  • putkistojen eristystyöt
  • tarvittavat rakennustekniset purkutyöt
  • asbestipurkutyöt

Kokonaisurakoinnista johtuen Tilaajalla on aina yksi sopimuskumppani – helpottaa toimintaa kaikkien osapuolien kohdalla.

Putkiremontin työvaiheista

Suojaus- ja purkutyöt ovat pääsääntöisesti putkiremontin ensimmäisiä ja haasteellisempia työvaiheita. Näissä työvaiheissa käytämme kokenutta henkilöstöä sekä hyväksi todettuja työtapoja ja – menetelmiä. Tiedämme, että täysin pölyttömään työsuoritukseen ei päästä

Putkiremonteissa käytämme tarvike- ja tavaratoimittajina ainoastaan alalla hyvin tunnettuja, mahdollisuuksien mukaan kotimaisia toimittajia.

Työnaikainen viestintä on olennainen ja tärkeä osa kokonaisuutta. Viestintä suunnitellaan Tilaajan kanssa yhteistyössä tapauskohtaisesti. Tässä hyvänä työvälineenä on mm. Rakennus Numera Oy:n ”hallintapalvelu”

Pyrimme kaikessa toiminnassa olemaan Tilaajan luottamuksen arvoisia ja teemme parhaamme toteuttaaksemme Tilaajan hankkeelle asettamat tavoitteet. Yksi arvomme on aikaansaada ”ikuisia asiakkaita”.

Lue lisää putkiremonteista

Liike- ja toimitilaremontit

Liike- ja toimitilaremonteissa, niin julkisissa kuin yksityisissä hankkeissa, palvelemme asiakkaitamme pääsääntöisesti tilakohtaisissa korjaus- ja muutoshankkeissa. Hankkeet ovat pääsääntöisesti rakennusteknisiin töihin kohdistuvia. Myös hankkeisiin liittyvät LVIS-työt hoidetaan tarvittaessa kauttamme.

Lue lisää liike- ja toimitilaremonteista