Rakennus Numera – Rehellistä rakentamista ilman ylimääräistä kikkailua
Helsinki | Uusimaa | Pääkaupunkiseutu
Rakennus Numera tänään

Rehellistä rakentamista ilman ylimääräistä kikkailua!

Rakennus Numera on suomalainen perheyritys, jonka tekeminen nojautuu pitkään korjausrakentamisen kokemukseen. Korjausrakennamme laadulla asiakkaidemme koteja sekä työntekijöitämme kunnioittaen.
Pääkohderyhmänä on vanhemmat asunto-osakeyhtiöt Helsingin kantakaupungissa, mutta toki referenssejä löytyy hieman kauempaakin. Vanhojen rakennusten saneeraus on yllätysherkkää ja tekemistä ohjaa vahvasti laadukas tekeminen, josta onkin referenssejä jo lähes sadan linjasaneerauksen verran.

Hyvinvoiva henkilöstö on voimavara

Linjasaneerauksia pääurakoitsijan roolissa tekevän yhtiön henkilökunta on erittäin kokenutta, motivoitunutta sekä ammattitaitoista. Rakennus Numeralta löytyy 16 toimihenkilön lisäksi omat rakennustyöntekijät sekä putki- ja sähköasentajat. Numeralla on moni työntekijä tehnyt pitkän työuran ja kannustamme työntekijöitämme urakehitykseen sekä kehittämään itseään. Esimerkkejä löytyy muun muassa siitä, että henkilö on aloittanut asentajana ja nykyään työskentelee päällikkötason tehtävissä.

Vahva projektinhallinta takaa onnistuneen lopputuloksen

Linjasaneeraus asunto-osakeyhtiömaailmassa on ns. palvelurakentamista, jossa itse korjausrakentamisen lisäksi palvelemme yhtiön osakkaita ja asukkaita. Projektiryhmään kuuluu projektipäällikkö, asukaspalveluvastaava sekä vastaava-, sähkö- ja KVV-työnjohtajat. Projektiryhmän tekeminen on vahvaa tiimipelaamista ja yhteyttä pidetään oman yrityksemme lisäksi myös tilaajan, projektinjohdon, valvonnan, isännöitsijän sekä asukkaiden kesken.

Asiakaspalvelun onnistuminen on meille tärkeää

Numera rakentaa osakkaita ja asukkaita kuunnellen

Tartumme epäkohtiin herkästi ja olemme avoimia. Yhteydenpito osakkaiden sekä asukkaiden kanssa hoituu jouhevasti kohteeseen nimetyn asukaspalveluvastaavan kautta. Asukaspalveluvastaava hoitaa kohteen tiedottamisen sekä hoitaa huoneistokortit, muutostyötarjoukset, aloituskatselmukset ja infomateriaalin. Käytämme työmaillamme markkinoiden nykyaikaisinta projektointi-työkalua Homerun-portaalia sekä piirrämme huonekorttien liitteeksi informatiiviset 2D- ja 3D- kuvat. Asiakaspalvelun onnistuminen on meille tärkeää ja mittaammekin sitä projektikohtaisesti.

Linjasaneerausten yhteydessä on osakkaiden mahdollista teettää muitakin (mm. keittiöt, maalaukset, tila- ja lattiamuutokset) remontteja. Numeralla on pitkä kokemus laajoistakin lisä- sekä muutostöistä ja yhteistyöverkoston ansiosta osakkailla on loistava mahdollisuus päivittää huoneistonsa muutkin tilat kilpailukykyiseen hintaan.sekä kustannuksia että vaivannäköä, kun lähivuosien kunnostustarpeet saadaan yhdellä kertaa tehtyä ja pakettiin.

Asiakaslupauksemme:

  • Meidät saa kiinni työn aikana, kun ilmenee remonttiin liittyviä kysymyksiä.
  • Aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia.
  • Jos jotain rikotaan, se korjataan.
  • Remontoimme asukkaiden koteja kunnioittaen.
  • Kerromme selkeästi, kuinka oman huoneiston remonttiin pääsee vaikuttamaan ja opastamme läpi remontin.