Rakennus Numera – Rehellistä rakentamista ilman ylimääräistä kikkailua
Helsinki | Uusimaa | Pääkaupunkiseutu
pitkät työurat

Rekrytoimme uusia rakennusalan ammattilaisia!

Putkiasentaja, sähköasentaja, työnjohtaja tai muu rakennusalan ammattilainen: tule meille tekemään asiallisia töitä! Haemme uusia osaajia numeralaisten joukkoon.

Hattara-automaatteja tai pallomerta toimistolla emme voi tarjota, mutta sen sijaan lupaamme rehtiä työtä, kiinnostavia projekteja ja taatusti mukavat työkaverit. Meillä Numerassa on mahtava työilmapiiri ja työstä maksetaan myös kilpailukykyinen korvaus. Olemme taloudellisesti vakavarainen perheyritys, joka pitää huolta myös työntekijöistään: Rakennus Numeralla onkin poikkeuksellisen pitkät työurat.

vastuullinen toiminta

Sinustako korjausrakentamisen ammattilainen? Tule meille kasvamaan!

Rakennus Numera tarjoaa jatkuvasti harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja alan opiskelijoille. Opiskelitpa ammattikoulussa tai ylemmillä asteilla, me olemme kiinnostuneita sinusta. Tule meille kasvamaan tulevaisuuden ammattilaiseksi, me opetamme sinut talon ja alan tavoille.

Arvostamme oma-aloitteisuutta: laita meille hakemus tai ota yhteyttä soittamalla ja jutellaan!

 

Näin haet meille töihin tai harjoitteluun

Voit jättää avoimen työ- tai harjoitteluhakemuksen alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostilla liiketoimintajohtaja Perttu Paavolalle, perttu.paavola@rakennusnumera.fi.

Rekry

"*" näyttää pakolliset kentät

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 50 MB, Max. tiedostot: 3.
  Lataa CV liitetiedostona
  Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Numeralla viihdytään ja edetään työuralla! Tutustu uratarinoihimme

  Toni Karhu on tullut Rakennus Numeralle alun perin putkiasentajaksi vuonna 2013. Myöhemmin hän on opiskellut työn ohessa LVI- työteknikon erikoisammattitutkinnon ja edennyt yrityksessä: ensin KVV-vastaavaksi työnjohtajaksi ja sittemmin projektipäälliköksi.

  “Projektipäällikkö vastaa omista työmaistaan: taloudesta, aikataulutuksesta ja resursseista”, Toni kertoo: “Yhdessä työnjohtajien kanssa edistetään työmaita ja ratkaistaan esiin tulevia kysymyksiä sitä mukaa kun niitä ilmaantuu.” “Työ on tosi mielenkiintoista ja mukavaa, meillä on hyvä porukka ja tosi hyvä ilmapiiri tehdä hommia”, Toni jatkaa.

  Toni kiittelee Rakennus Numeraa reiluudesta ja joustavuudesta työnantajana: “On huippua, että työnantaja on mahdollistanut jatko-opintoja ja antanut myös lisää vastuuta vuosien varrella osaamisen kasvaessa.”

  Alan opiskelijoille ja uusille tulokkaille parhaaksi vinkiksi Toni antaa oikean asenteen ja uteliaisuuden: “Kannattaa olla oma-aloitteinen ja imeä kaikki mahdollinen oppi kokeneemmilta kavereilta työmaalla, niin oppii parhaiten.” “Hyvällä asenteella ja kunnianhimolla uralla pääsee pitkälle tällä alalla”, Toni kannustaa.

  Rakennusmestariksi ammattikorkeakoulussa opiskeleva Jonathan Castrén tuli Numeralle alun perin opintoihin sisältyvään harjoitteluun keväällä 2020. Harjoittelu sujui hyvin ja sen päätteeksi Numeralta tarjottiinkin joustavaa mahdollisuutta jatkaa töitä opintojen ohella.

  Harjoittelun jälkeen Jonathan on toiminut ensin apulaistyönjohtajana useammalla työmaalla ja tällä hetkellä on käynnissä ensimmäinen oma hanke työmaamestarina.

  “Työnkuva Numeralla on tosi monipuolinen. Saman päivän aikana pääsee tekemään paperitöitä ja kiertämään varsinaisen työn parissa työmaalla”, Jonathan kertoo: “Kun hommat koko ajan vaihtuu ja etenee, niin ei näissä töissä tylsistymään pääse.”


  “Rakennus Numeralla ehdottomasti parasta on se, miten itsenäistä oma työ on. Joka päivä pääsee toteuttamaan itseään töissä, mikä on mahtavaa”, Jonathan jatkaa.

  Alan opiskelijoita Jonathan vinkkaa olemaan itse oma-aloitteinen harjoittelu- ja työpaikkojen haussa: “Kun on itse aktiivinen ja tekee hyvää työtä, niin töitä ja etenemismahdollisuuksia kyllä tulee lopulta vastaan.”